LinkedIn
Facebook
Twitter

Maak kennis met de mensen achter ZPsites

Wij zijn Ernst en Ineke de Moor. In 1999 zijn wij Creagraphy gestart, een bureau voor grafisch ontwerp, webdesign en webapplicaties. ZPsites is het onderdeel waarmee wij ons richten op het bouwen van websites speciaal voor zzp’ers. Wij begonnen Creagraphy als grafisch ontwerpbureau. Hierin kwam snel verandering nadat wij onze allereerste website ontwierpen en bouwden: die voor Creagraphy zelf.

Ons eigen beheersysteem

Al snel vroegen klanten ons ook voor hen een website te maken. Zo stonden we aan de wieg van de ontwikkeling, want in die tijd hadden niet veel bedrijven een eigen website en open-sourcesystemen zoals Mambo, Joomla en WordPress bestonden nog niet eens.

Om onze klanten te helpen en te zorgen dat ze ons niet voor elke punt of komma hoefden te bellen, hebben we ons eigen beheersysteem (CMS) gebouwd. Bedieningsgemak stond vanaf het begin voorop. Inmiddels wordt dit door veel klanten genoemd als de grote kracht van ons systeem.

Wie zijn Ernst en Ineke?

Ineke is gespecialiseerd in grafische vormgeving. Naast websites ontwerpt zij ook kaarten voor bijzondere gebeurtenissen, logo’s en complete huisstijlen. Een aantal van Inekes ontwerpen zie je terug in ons portfolio.

Ernst is verantwoordelijk voor de bouw van de websites. Als opgeleid softwareontwikkelaar houdt hij de technologische ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Ernst gaat geen enkele technische uitdaging uit de weg.

Hart voor het milieu

Dat wij de zorg voor onze planeet een warm hart toedragen, mag blijken uit de maatregelen die wij hebben genomen om zo ‘groen’ mogelijk, oftewel CO2-neutraal, te werken. Zo draait alle apparatuur op ons kantoor via onze eigen dertien zonnepanelen, gebruikt onze provider windmolens en werken onze computers voor het overige op groene stroom. Als je website bij ons wordt gehost, mag je net als wij het logo van The Green Web Foundation voeren op je site.

 

Green Web Foundation

ZPsites
Elspeterbos 36
2134 LD  Hoofddorp

023-557 32 21
06-53823980

KvK Amsterdam 34116174
Btw NL8187.51.101.B01

© Copyright 2016. ZPsites is onderdeel van Creagraphy in Hoofddorp.

Deze site is ontworpen door Studio Zeeman & Burger, de tekst is geschreven door Tekstbureau Met Anne.

Jan Grimbergen:

Wij zijn zeer tevreden met Creagraphy

“Alles werkt naar wens.”

BevolkingsBelangen Hillegom, www.bbh-hillegom.nl

Je bent zeker in goed gezelschap!

15
 •  Glen Noordwijk
  Voorzitter Conn-X-e
 •  Ina van de Kamp
  Rijschoolhouder
 •  Johan Steenhoek
  Eigenaar
 •  Gerben de Boer
  Coach