LinkedIn
Facebook
Twitter

Je eigen zzp-website in de praktijk

Als je kiest voor een website van ZPsites, maken we eerst een afspraak voor een persoonlijk overleg. Daarin beantwoorden we al je vragen en horen we graag wat je van je website verwacht. Je kiest een basisontwerp en we bespreken de verdere uitstraling. Doen wij de vormgeving of regel je die zelf?

Snel starten met je website

Zodra de belangrijkste afspraken op een rijtje staan, gaan we voor je aan de slag. We ontvangen het ontwerp van je webdesigner of leggen je onze eigen voorstellen voor de vormgeving voor, waarna het uiteindelijke ontwerp volgt. We maken een tijdelijk URL naast je huidige website en gaan je nieuwe website bouwen.

Je krijgt meteen de inloggegevens voor het beheersysteem, zodat je direct kunt starten met het invoeren van je teksten en afbeeldingen. Als je site naar tevredenheid is ingericht, zetten we in één keer alles over, waardoor je geen moment zonder werkende website zit.

Hulp bij vormgeving, teksten en SEO

Voor een website bij ZPsites hoef je zelf alleen teksten en afbeeldingen aan te leveren. Het ontwerp bespreken we samen en de rest verzorgen we voor je. Heb je zelf geen kaas gegeten van vormgeving, teksten en zoekmachineoptimalisatie (SEO), maar wil je wel iets bijzonders maken van je zzp-website? Wij schakelen desgewenst hulp voor je in!

Een uniek en opvallend webdesign

Voor extra creativiteit bij het ontwerpen hebben wij goede ervaringen met onze partner Studio Zeeman & Burger, twee uiterst vindingrijke en originele grafisch ontwerpers uit Hoofddorp. Zij staan garant voor een passend, opvallend en uniek ontwerp van jouw website. Aanvullend kunnen de heren je helpen bij het ontwerp van je logo, visitekaartje of je complete huisstijl.

Pakkende, foutloze teksten

Goede en foutloze teksten zijn belangrijk voor een professionele uitstraling. Maar teksten schrijven vinden de meeste mensen nog best lastig, zeker als het over jezelf gaat. Wij kunnen jouw teksten laten verzorgen door Tekstbureau Met Anne, onze vaste copywriter. Jij levert de input en Anne zorgt voor pakkende teksten die bij jou passen en je bezoekers en klanten aanspreken.

Nóg beter scoren in Google

Normaal scoor je met ons systeem en met goede teksten al hoog in Google. Als je echt de puntjes op de i wilt zetten, kunnen wij je een zoekmachinepakket aanbieden. Dit bestaat uit een uitgebreid zoekwoordenonderzoek en optimalisatie van de inhoud van je website voor een nog hogere score in Google en andere zoekmachines.

Plug-ins voor extra opties

Heb je extra wensen? Bijvoorbeeld een Twitterbox, een koppeling met Facebook of Google Maps, een uitgebreid contactformulier, een klantenoverzicht of portfolio of zelfs een meertalige website? Wil je nieuwsbrieven versturen, blogs publiceren of een fotoalbum of video's tonen? Wij werken met een modulair plug-insysteem zodat je je website naar eigen smaak en wens kunt inrichten. Je betaalt alleen wat je gebruikt.

ZPsites voor nu en in de toekomst

Je website laten meegroeien met je bedrijf? Naast websites voor zp'ers zijn wij gespecialiseerd in maatwerk voor grotere bedrijven. We kunnen je website op een later moment altijd uitbreiden met geavanceerde, op maat gemaakte systemen om je workflow te stroomlijnen en je werk eenvoudiger te maken, of om je klanten speciale online diensten aan te bieden. Ook kun je je website van ZPsites eenvoudig laten uitbreiden met een webshop.

 

Snel starten met je eigen, professionele website? Stuur ons gerust een e-mail. Wij helpen je!

ZPsites
Elspeterbos 36
2134 LD  Hoofddorp

023-557 32 21
06-53823980

KvK Amsterdam 34116174
Btw NL8187.51.101.B01

© Copyright 2016. ZPsites is onderdeel van Creagraphy in Hoofddorp.

Deze site is ontworpen door Studio Zeeman & Burger, de tekst is geschreven door Tekstbureau Met Anne.

Ilse Appel:

Op ZPsites kan ik bouwen!

“Ik ben erg blij met mijn nieuwe website Mela Bewindvoering. De site was snel klaar en het contact verliep en verloopt heel vlot. Ernst en Ineke denken bovendien actief en oplossingsgericht met me mee. Voor mij is ZPsites een betrouwbare websitebouwer waarop je kunt bouwen.”

Je bent zeker in goed gezelschap!

15
 •  Yvonne Somers
  Therapeute
 •  Jan Grimbergen
  Partijlid
 •  Gerben de Boer
  Coach
 •  Albert Boon
  Aannemer