LinkedIn
Facebook
Twitter

Dit zijn onze partners

Om het beste resultaat te krijgen, werken wij vaak samen met andere ondernemers. Met deze partners hebben wij al veel samengewerkt:

 • Whizzweb
  Sinds onze start in 1999 werken we met Arnoud van Delden van Whizzweb aan het hosten van websites. Ook ontwikkelen we samen het beheersysteem (CMS). Dit partnerschap is belangrijk voor ons, omdat Arnoud ons volledig kan waarnemen tijdens onze vakanties. Bovendien kan hij, mochten we ooit stoppen met het bedrijf, al onze klanten de benodigde continuïteit bieden.
 • MantaMedia
  Samantha van der Werf van MantaMedia is een absolute specialist op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en sociale media. Al sinds 2002 voorziet zij ons regelmatig van technische adviezen over zoekmachines. 
 • Business coach Hille
  Suzanne Hille helpt ondernemers na te denken over hun bedrijfsvoering en weet feilloos welke strategieën werken en welke niet. Wij hebben diverse keren met haar mogen sparren over ons bedrijf en over het opzetten van het Cross Media Collective. En wij maken dan weer graag websites voor haar klanten, zoals www.kapsalonhaarid.nl.
 • Studio Zeeman & Burger
  We hebben een nauwe samenwerking met Studio Zeeman & Burger op divers gebied. Samen met hen ontwikkelden we onder andere de websites van www.nazorgspecialist.nl en www.autorijschoolgvdkamp.nl.
 • Van de Wall Vormgeving
  Met Henk van de Wall hebben we aan verschillende mooie projecten gewerkt. Zo is de vormgeving van www.zpnet.nl van zijn hand.
 • Tekstbureau Met Anne
  Copywriter Anne de Romph schreef de boeiende en levendige teksten voor de websites van diverse klanten zoals www.zeemanenburger.nl en www.crossmediacollective.nl.

 

Wil je toch iets meer?

Wij zijn medeoprichter van het Cross Media Collective, een groep specialisten die resultaatgerichte, professionele websites bouwt voor zelfstandige lokale en regionale MKB-bedrijven met meerdere filialen. De kern van het Cross Media Collective bestaat uit een webbouwer, een webdesigner, een tekstschrijver en een SEO-expert. Heb je wensen die verdergaan dan onze eigen specialisaties, dan kunnen wij hiervoor altijd wel een creatieve vakman of vakvrouw inschakelen uit de ons omringende ‘schil’.

upload_ajaxP4H38O_t_1_w_290

 

 

Lidmaatschappen

In het kader van samenwerken met ondernemers zijn we lid van ZP-NET Hoofddorp. Bovendien zit Ineke in het bestuur van deze vereniging.

ZP-net Hoofddorp

 

Ook zijn we lid van Conn-X-e Hoofddorp, een leerzaam ontbijtnetwerk waar ondernemers elkaar wekelijks zien en elkaar opdrachten toespelen.

Logo Conn-X-e

 

Speciale dank

Bij het bouwen van onze website kregen we waardevolle hulp van twee van onze partners.

Studio Zeeman & Burger

Ben Burger en Kees Zeeman van Studio Zeeman & Burger ontwierpen zowel het logo als de website. De vormgeving past helemaal bij wie wij zijn en wat we willen uitstralen. Wij zijn blij met en trots op het resultaat!

Studio Zeeman en Burger

Tekstbureau Met Anne

De teksten zijn geschreven en geredigeerd door Anne de Romph van Tekstbureau Met Anne. Zij verstaat de kunst om foutloze en prettig leesbare teksten te schrijven, soms met een nieuwe invalshoek die je zelf niet zou hebben bedacht. Anne, bedankt!

Tekstbureau Met Anne

 

ZPsites
Elspeterbos 36
2134 LD  Hoofddorp

023-557 32 21
06-53823980

KvK Amsterdam 34116174
Btw NL8187.51.101.B01

© Copyright 2016. ZPsites is onderdeel van Creagraphy in Hoofddorp.

Deze site is ontworpen door Studio Zeeman & Burger, de tekst is geschreven door Tekstbureau Met Anne.

Monique van de Schraaf:

Ernst en Ineke hebben kennis van zaken en denken met je mee.

“Creagraphy is een bedrijf waar je van op aan kunt en waarbij prijs en kwaliteit goed in balans zijn.”

Kapsalon Monique van de Schraaf, kapsalonmoniquevandeschraaf.nl

Je bent zeker in goed gezelschap!

15
 •  Ageeth Ettema
  Coach
 •  Ilse Appel
  Bewindvoerder
 •  Anne de Romph
  Tekstschrijver
 •  Jacqueline Graanstra
  Yoga docent