LinkedIn
Facebook
Twitter

Voor de prijs hoef je het niet te laten!

Bij ZPsites doen we niet aan stunten. Ook zijn we geen digitale prijsvechter. Wél vinden we betaalbaarheid en een duidelijke en doorzichtige prijsstructuur belangrijk. De prijzen die wij afspreken, zijn de prijzen waarvoor wij het doen. Zodat jij weet waar je aan toe bent en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Wat kost je website bij ZPsites?

Voor het opzetten van een eenvoudige zzp-website rekenen we eenmalig 500 euro. Daarna betaal je per maand 15 euro (exclusief plug-ins) voor het beheer van je website inclusief hosting, service bij vragen en problemen, dagelijkse back-ups en onderhoud van het beheersysteem. Slechts 180 euro per jaar dus voor je complete, full-servicewebsite!

Wat krijg je voor dit bedrag?

Voor 180 euro per jaar en het eenmalige startbedrag ben je verzekerd van een mooie, stabiele, veilige en professionele website met mobiele ondersteuning (responsive) om jezelf en je bedrijf te promoten. Bij deze service is inbegrepen:

 • Het omzetten van een ontwerp naar een website (je mag ook zelf een vormgever inschakelen).
 • Hosting.
 • Registratie van één domeinnaam.
 • Een gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS) waarin je zelf eenvoudig teksten en afbeeldingen kunt plaatsen en wijzigen.
 • Een onbeperkt aantal pagina's die je zelf kunt toevoegen en inrichten.
 • Je statistieken in een begrijpelijk overzicht (prettiger dan bij Google Analytics).
 • Directe, persoonlijke support en ondersteuning via telefoon en e-mail.
 • Optimale beveiliging tegen hacken, spam en ongewenste reclames.

Ook een uitgebreid contactformulier voor op je contactpagina is bij de prijs inbegrepen. Tegen een kleine toeslag zijn er volop aanvullende mogelijkheden om bijvoorbeeld nieuwsbrieven te versturen en blogs, artikelen, video's of een fotoalbum te plaatsen.

Aantrekkelijke tarieven voor uitbreidingen

Heb je extra wensen? Bespreek ze dan gerust met ons. We hebben al veel maatwerkoplossingen ontwikkeld en kunnen iedere website uitbreiden met op maat gemaakte, betaalbare systemen. Ook een webshop behoort tot de mogelijkheden. Je hoort altijd vooraf wat de uitbreiding kost, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Extra vormgeving en teksten

Kies je voor een bijzondere vormgeving en/of professionele teksten? Dit kunnen wij tegen een meerprijs voor je verzorgen bij een grafisch ontwerpbureau en een copywriter waarmee wij regelmatig samenwerken. We overleggen vooraf over je wensen en natuurlijk ook over de kosten.

Ook een betaalbare, complete website, speciaal voor zp'ers? Stuur ons meteen even een e-mail! 

ZPsites
Elspeterbos 36
2134 LD  Hoofddorp

023-557 32 21
06-53823980

KvK Amsterdam 34116174
Btw NL8187.51.101.B01

© Copyright 2016. ZPsites is onderdeel van Creagraphy in Hoofddorp.

Deze site is ontworpen door Studio Zeeman & Burger, de tekst is geschreven door Tekstbureau Met Anne.

Ina-van-de-Kamp:

Snel hulp bij vragen

“Iets aanpassen op de website voor onze auto- en motorrijschool? Dat lukt me meestal zelf. Als het niet goed gaat, bel of mail ik even naar Ernst en Ineke en krijg ik snel hulp. Ik vind de manier waarop zij meedenken bij het onderhouden en aanpassen van de website heel prettig. Ook is het een fijn idee dat ZPsites dagelijks een back-up maakt, zodat ik niets kwijt kan raken.”

Je bent zeker in goed gezelschap!

6
 •  Ewout-Franse
  Fotograaf
 •  Ingrid-Scholten
  Fotografe
 •  Glen-Noordwijk
  Voorzitter Conn-X-e
 •  Ilse-Appel
  Bewindvoerder